Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Onwelkome gasten en korrelige kaas bij de bloemenaflevering van Heel Holland Bakt

Het is nog midwinter, maar de afgelopen aflevering van Heel holland bakt stond volledig in het thema van bloemen. En niet alleen Janny, Robèrt en André kwamen op alle lekkernijen af. Het trok ook een zwerm ongenodigde gasten aan. 

Opgelet: dit artikel bevat spoilers over de aflevering.

Advertentie

Mierzoete bloemtaarten

De mierzoete bloementaarten zorgden namelijk voor een tent vol bijen. Dat zegt genoeg over het suikerniveau van de aflevering. Gelukkig gingen de deelnemers er vrij rustig mee om. Op een paar gilletjes na wisten zij verbluffende taarten af te leveren.

‘Triefel’ en kaasbloemen

De rest van de aflevering besteedden de bakkers aan het maken van een ‘triefel’ en een kaasbloem. Waar bij deze eerste opdracht de hilariteit vooral veroorzaakt werd door de uitspraak van trifle, was bij de kaasbloem juist het resultaat lachwekkend. De bakkers moesten zonder recept aan de slag en dat zorgde voor een goed aantal uitgelopen bloemsoezen met korrelige kaas.

Ingewikkelde opdrachten

De ingewikkelde opdrachten zetten een paar bakkers in een gevaarlijke positie. Voor Arjen betekende dat helaas dat hij het programma moest verlaten. Gelukkig waren er ook bakkers die het er toch goed vanaf brachten. Esther mocht dan ook eindelijk een speldje prikken op haar schort en mag zichzelf meesterbakker van de week noemen.

Eerbetoon

Aan het einde van de aflevering werd nog een moment stilgestaan bij het overlijden van de partner van André van Duin. De 55-jarige Martin Elferink overleed maandag aan de gevolgen van botkanker.

Ontroering en hilariteit

Het was een spannende maar ook ontroerende aflevering, die zorgde voor veel mooie én hilarische tweets. Lees mee en geniet nog even na van de aflevering:

 

En om af te sluiten nog een gewaagde voorspelling van René…

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Omroep Max, Roland J. Reinders.

Lees meer

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien