Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Op dít eiland kun je de hele dag met puppy's knuffelen

Een tropisch eiland dat overspoeld is met puppy’s? Klinkt als een droom, maar dat is het niet. Op de Providenciales kun je naar hartenlust knuffelen met fluffy viervoeters. 

Het idee is afkomstig van hondenasiel Potcake Place. Het asiel wil het aantal rondzwervende honden op het eiland drastisch verminderen. Daarom nodigen ze toeristen uit om met hun puppy’s te knuffelen. Natuurlijk in de hoop dat eenmaal met zo’n pup in je armen je geen ‘nee’ meer kunt zeggen en het dier adopteert.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“5 more minutes Mum” our foster homes are the best ever #livinthedream #renaissance3 #upforadoption #potcake #turksandcaicos

Een bericht gedeeld door Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) op

Knuffelgrage toeristen
De vrijwilligers van het asiel nemen de honden de hele dag mee op stap tot ze een geschikt gezin hebben gevonden. Dierenartsen zorgen ervoor dat de honden alle vaccinaties en behandelingen krijgen die ze nodig hebben. Om de honden sociaal te maken, zijn knuffelgrage toeristen meer dan welkom. Omdat het asiel alleen kan bestaan dankzij donatiegeld, zijn er een hoop vrijwilligers nodig.

Geen ruimte voor een hond thuis? Je kunt je ook aanmelden als koerier. Dat houdt in dat je het beestje vergezelt op weg naar zijn nieuwe thuis. Vakantie 2020: Providenciales, wij komen eraan!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien