Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit zijn de beste opbergbakken voor je winterkleding volgens het internet

Wie al heeft gelezen dat er volgende week temperaturen aan zitten te komen van maar liefst 25 graden (!), heeft waarschijnlijk een paniekaanval gekregen om zo snel mogelijk een kledingkast-opruiming te doen.

Want al die dikke winterjassen en warme laarzen mogen weer plaatsmaken voor de witte broeken en zomerse jurkjes. Niet dat dat erg is, hoor.

Advertentie

Opbergbakken
En waar zouden we dan zijn tijdens zo’n opruiming zonder opbergbakken? Je winterkleding kun je netjes opvouwen, in de bakken doen en kunnen voor minstens 6 maanden (hopen we dan toch) in de berging verdwijnen. En of je nou een kelder hebt, een zolder of een klein opberghok: ze zijn er in alle soorten en maten.

Beste beoordelingen
We hebben de opbergboxen met de hoogste beoordelingen op Bol.com voor jou op een rijtje gezet. De boxen die wij geselecteerd hebben zijn mét deksel zodat de kleding stofvrij blijft. De állerbeste van de top 10 is de ‘IRIS Topbox opbergbox’. Zo schrijft iemand in haar recensie: “Eindelijk orde in mijn veelheid aan schoenen. Met de juiste aanpak passen er heel veel paren in een doos. Deksel erop en stofvrij bewaard onder het bed. Staat nog eens leuk ook.” De opbergbox krijgt maar liefst 4,5 uit 5 ster van de 54 beoordelingen.

Bekijk hier een aantal opbergbakken uit de top 10 gebaseerd op beoordelingen. Zit er een passende voor jou bij?

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien