Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Híer scoor je deze gewilde opblaasbare unicorn voor een prikkie

Herinner je je die opblaasbare flamingo’s van vorig jaar nog? Dit jaar is er iets nieuws om op te dobberen, namelijk een opblaasbare unicorn. En je koopt het vrolijke luchtbed nú voor een hartstikke fijne prijs bij budgetketen Action.

Wanneer je met deze opblaasbare eenhoorn thuiskomt, scoor je niet alleen punten bij je (klein)kinderen. Ook jijzelf kunt er profijt van hebben, aangezien het om een extra grote variant gaat.

Advertentie

Zomertrend
Action flikt het weer en speelt goed op de huidige zomertrend in. De opblaasbare unicorn is spierwit en voorzien van een opvallende eenhoorn in allerlei vrolijke regenboogkleuren. Het formaat is een stuk groter dan de opblaasbare dieren die we tot noch toe voorbij zagen komen, waardoor het luchtbed ook perfect voor volwassenen is. De folder beschrijft het dan ook als ‘opblaasbare eenhoorn XXL’. Het formaat? 224 bij 164 centimeter.

Trendy en betaalbaar
Terwijl sommige opblaasbare dieren en luchtbedden niet erg betaalbaar zijn, hoef je voor deze vriend niet al te diep in de buidel te tasten. De opblaasbare unicorn kost namelijk maar €14,95. Vanaf woensdag 17 april ligt hij in de winkel.

Opblaasbare unicorn

Wil je de Action folder met alle aanbiedingen van deze week alvast bekijken? Dat kan hier.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Action. Beeld: ANP Foto, Action.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien