Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bekijk hier de eerste vlog van Libelles nieuwe opruimvlogger Camila Valim

‘Ontspullen’ is dé trend van dit jaar. Marie Kondo is dan ook razend populair. En daarom besloot Libelle op zoek te gaan naar haar eigen opruimgoeroe. Inmiddels is er een winnares uit de bus gekomen. Hierbij introduceert Libelle vol trots haar nieuwe opruimvlogger: Camila Valim!

Camila is life- en opruimcoach en eigenaar van Joy in organizing. Ze is opgeleid door niemand minder dan de beroemde Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Net als Marie Kondo heeft ook Camila maar 1 doel: jouw leven gemakkelijker maken en tijd en geld besparen om daarmee een minder stressvol en gelukkiger leven te krijgen.

Advertentie

Opgeruimd huis en hoofd
Wekelijks deelt Camila handige tips om jouw leven zo gemakkelijk en geordend mogelijk te maken, door middel van een vrolijke vlog. Haar filosofie? Een opgeruimd huis zorgt voor een rustig hoofd. En dus gaat ze je leren hoe je in slechts 6 maanden tijd een opgeruimd huis én hoofd kunt krijgen.

Orde in de tent
Wat je hiervan kunt verwachten? Stap voor stap werken naar meer rust, reinheid en regelmaat in je huis en leven. Zo leert Camilia je onder andere hoe je je kleding netjes kunt opruimen, hoe je voorkomt dat er overal stapels papier rondslingeren en hoe je een nette keuken en badkamer krijgt.

Hierboven kun je genieten van de allereerste vlog van onze gloednieuwe opruimvlogger Camilia, waarmee je al een klein stapje in de richting van een opgeruimd huis zet.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien