Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

In dít land speelt het nieuwe seizoen 'Wie is de mol?' zich af

Wie is de mol-fans opgelet: er is een nieuwe teaser online gekomen met nog meer hints naar het jubileumseizoen. Eerder werd al bekend gemaakt dat dit nieuwe seizoen vanaf zaterdag 5 september te zien zal zijn. Maar nu is ook bekend in welk land het seizoen zich afspeelt. 

En wordt er gehint naar drie oud-kandidaten.

Advertentie

Italië

Het is een jubileumseizoen voor Wie is de mol? en daarom zal het ook iets anders gaan dan we gewend zijn. Tien oud-deelnemers krijgen de kans om nog een keer mee te spelen. Een herkansing dus. Dit keer zal de zoektocht naar de mol in Italië afspelen, en wel in het prachtige Toscane.

De reis begint in Val d’ Orcia in Midden-Italië en gaat door richting de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci.

Oud mollen

In de nieuwste teaser horen we de stemmen van drie oud-mollen: Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol. Molloten denken dat dit een hint is naar de eerste deelnemers van dit jubileumseizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een tweede kans om de Mol te vinden… 👀 Het jubileumseizoen van #wieisdemol zie je vanaf 5 september bij @omroep.avrotros op NPO 1.

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Eerder dit jaar werd het twintigste seizoen van WIDM uitgezonden. Er werd een extra reeks gemaakt vanwege het jubileum, dat al voor de coronacrisis werd opgenomen. Zal het de oud-deelnemers, met de kennis die zij al hebben, nu wel lukken de mol te ontmaskeren?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AVROTROS. Beeld: iStock

Lees meer

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien