Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ouwehands Dierenpark deelt bijzondere beelden van pasgeboren ijsbeertjes

Voor het eerst sinds 2014 zijn er in Ouwehands Dierenpark in Rhenen twee ijsbeertjes geboren. Eind november werd de tweeling al geboren, maar nu brengt de dierentuin het babynieuws naar buiten.

Sinds hun geboorte verblijven de baby-ijsberen in de kraamkamer van het dierenpark. De komende maanden zullen ze daar in een ruimte verblijven waar ze de situatie net zoals in het wild na hebben gemaakt. Via camera’s houden verzorgers de ijsbeertjes goed in de gaten. De jongen drinken volgens de verzorgers goed en zijn ‘levendig’.

Advertentie

Ijsbeertjes geboren
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin. Toen overleed er 1 van de ijsberen kort na de geboorte.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Gelderlander.nl. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien