6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ouwehands Dierenpark deelt bijzondere beelden van pasgeboren ijsbeertjes

Voor het eerst sinds 2014 zijn er in Ouwehands Dierenpark in Rhenen twee ijsbeertjes geboren. Eind november werd de tweeling al geboren, maar nu brengt de dierentuin het babynieuws naar buiten.

Sinds hun geboorte verblijven de baby-ijsberen in de kraamkamer van het dierenpark. De komende maanden zullen ze daar in een ruimte verblijven waar ze de situatie net zoals in het wild na hebben gemaakt. Via camera’s houden verzorgers de ijsbeertjes goed in de gaten. De jongen drinken volgens de verzorgers goed en zijn ‘levendig’.

Advertentie

Ijsbeertjes geboren
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin. Toen overleed er 1 van de ijsberen kort na de geboorte.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Gelderlander.nl. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien