Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Wil je zien op Libelle TV: de serie 'Over Eva'

Binnen blijven is de komende weken de realiteit. Voor velen betekent dit ook meer vrije tijd. Weet je niet wat je daarmee aan moet? Of ben je bang dat je je verveelt? Vanaf deze week verschijnt er iedere dag een aflevering van de serie Over Eva op Libelle TV.

De online serie* verschijnt iedere ochtend om half 9 online op Libelle TV. De serie bestaat uit 22 afleveringen van ongeveer 3 minuten. Zet een kop koffie, maak je havermout ontbijt en tune in voor wat vermaak.

Advertentie

Over Eva

In de eerste aflevering ontmoet je Eva. De 40-jarige Eva rijdt terug naar huis nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door haar tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en op dat moment wordt alles zwart…

Coma

Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, klein. Haar man, familie en vriendinnen bezoeken haar geregeld in het ziekenhuis, hopend op een teken van leven. Ze gaan er blind vanuit dat Eva niets hoort of meekrijgt van wat zich aan haar bed afspeelt, maar is dat wel zo?

Elle van Rijn

Elle van Rijn schreef het script voor de serie vol drama, humor en intriges én speelt zelf de hoofdrol. Overige rollen zijn voor Kees Boot als haar echtgenoot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff als haar vriendinnen en Diana Dobbelman als Eva’s moeder.

Eigen ervaringen

Scriptschrijver Elle van Rijn verwerkte veel ervaringen uit haar eigen leven in de dramaserie. “Een zoon die het nest verlaat, verwikkelingen met vriendinnen, relatiestress, de verhouding van de hoofdpersoon met haar moeder… Wat het nog eens extra bijzonder maakt is dat mijn kinderen Helena en David meespelen in de serie”, zegt Van Rijn.

* De serie verscheen in 2017 al eerder op Libelle TV.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien