Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wat een plaatje: 7 tips om je paastafel te versieren

Nu we Pasen dit jaar thuis moeten vieren, is het extra fijn om de paastafel zo mooi mogelijk te versieren. Kun je wel een beetje inspiratie gebruiken? Wij geven 7 tips over hoe je de tafel het mooiste kunt aankleden.

Advertentie

Eierdoos

Met een eierdoos kun je heel leuke decoratie maken voor op tafel. Verzamel wat kleurrijke bloemetjes, veren en (nep)mos en versier de eierdoos ermee. Je kunt de eitjes eventueel ook nog schilderen. Leuk voor weinig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by So Celebrate! (@socelebrate) on

Pimp je eieren

Je eieren verven voor Pasen is altijd een goed idee, maar je kunt ook een stapje verder gaan. Knutsel bijvoorbeeld deze vrolijke unicorn-paaseieren in elkaar. Extra leuk voor kinderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bunny Hill (@bunny_hill) on

Gebruik servetten

Met Pasen is het leuk om all the way te gaan. Mooi servies op tafel en mooie, passende servetten. Knoop het servet om een gekookt ei heen, zodat het lijkt alsof het ei konijnenoortjes heeft. Nog even met stift een gezichtje tekenen op het ei en je bent klaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona I Online Sidekick I VA (@sidekick4you) on

Pastel

Kies voor mooie pasteltinten op je paastafel. Door een bepaald thema aan te houden, wordt het 1 geheel. Als je het leuk vindt kun je dit ook doorvoeren in je baksels. Kies bijvoorbeeld voor pastelroze, zoals op de onderstaande foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janet (@rosemarythymeblogspotcom) on

Paastak

De paastak is niet alleen leuk op de paastafel, maar ook ergens anders in huis. Haal takken in huis en hang er leuke paasdecoratie aan. Zet de takken in een grote vaas en eventueel in een rietenmandje zoals op de foto hieronder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴮᵃᵘᵏʲᵉ Sᵗʸˡᵉ Aᶜʰᵗᵉʳᵒᵛᵉʳ (@styleachterover) on

Keep it simple

Houd je het liever simpel? Kies dan gewoon voor mooi servies en mooie onderzetters. Zet eventueel een bloemetje op tafel om de boel op te fleuren. Tip: verdeel je boeket over meerdere kleine vaasjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C A S A D E M I N E I R A (@casademineira) on

Natuur in huis

Haal de natuur in huis. Met Pasen is het extra leuk om de tafel vol bloemen te zetten. Wissel de bloemen af met andere details uit de natuur, zoals hout, riet en grassprieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryanna Ashenbrener (@bry_ash) on

Shop de mooiste paasitems: 

Dit is de origineelste manier om een paasboeket te maken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien