Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom mislukt de eerste pannenkoek altijd?

Bij veel thuisbakkers gaat de eerste pannenkoek linea recta de GFT-bak in. Is dat bij jou ook het geval? Vanaf nu niet meer, want we ontdekten een handig trucje om misbaksels te voorkomen. 

Volgens de kookwebsite 24Kitchen mislukt de eerste pannenkoek doordat de pan dan nog niet heet genoeg is. Dit kun je testen door een paar druppels water in de pan te laten vallen. Als ze rustig verdampen is de pan nog niet heet genoeg, maar wanneer het water in kleine druppels door de pan danst heeft de pan wél de juiste temperatuur. Klaar? Bakken maar!

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: 24Kitchen. Beeld: iStock

 

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien