Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

8 paar lekkere pantoffels tegen koude herfstvoeten

Nu thuiswerken (nog) langer de norm blijft en het buiten koud, donker en herfstig is geworden, hebben wij bij Libelle maar één zoekopdracht: de lekkerste pantoffels.

Want holy moly, wat daalt de temperatuur snel. De dagen worden zichtbaar weer korter en de herfst is officieel begonnen. Nu zijn er mensen die zich het liefst, al zodra de eerste herfstbuien vallen, voor maanden terugtrekken in een diepe winterslaap. Maar je kunt de kou natuurlijk ook als iets geweldigs zien. Want: kaarsen! Huispakken! Stamppot! En natuurlijk: warme pantoffels! Ineens is het he-le-maal niet zo erg meer dat de boodschap luidt om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Advertentie

Die pantoffels zoeken wij graag bij elkaar, zodat jij er geheid warmpjes bijzit:

 

Naast deze fijne sloffen is er nog een trucje voor wie áltijd koude voeten heeft:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien