Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze 3 paradijselijke plekken vind je gewoon in Nederland

Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te reizen om unieke dingen te zien. Ons land kent genoeg verborgen parels die je versteld doen staan. Er valt nog meer dan genoeg te ontdekken. Kijk je mee naar deze 3 verborgen plekken?

Advertentie

Landgoed Clingendael

Dit landgoed ligt verborgen tussen Den Haag en Wassenaar. De naam ‘Clingendael’ verwijst naar het dal tussen de duinen: de clinge. Bij het landgoed ligt een prachtig park met grote vijvers, boomgaarden en tientallen slingerpaadjes. Ook heeft het park een Japanse tuin die in mei, juni en oktober práchtig staat te bloeien. Verdwaal door het park en laat jezelf verbazen door de prachtige natuur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ~JAY~ (@j_ph0tos) op

De Veluwe

De Veluwe kennen we natuurlijk wel. Maar ook de Veluwe heeft een aantal verborgen parels die nog niet veel mensen kennen. Er zijn tal van verschillende landschappen die je versteld doen staan. In het natuurgebied zijn verschillende uitzichtpunten aanwezig die je  een prachtig uitzicht over een bloeiende heide of een weelderig bos geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Danny Tax • Autonoom Fotograaf (@dannytax_creative) op

Van Gogh-Roosegaarde fietspad

Ben je een fietsliefhebber? Dan móet je dit fietspad bezoeken. Het Van Gogh-Roosegaarde fietspad ligt in de buurt van Eindhoven en maakt deel uit van een fietsroute. Tijdens de fietsroute leer je meer over het leven van de schilder. De inspiratiebron voor het fietspad was een schilderij van Van Gogh: De Sterrennacht. Wanneer het begint te schemeren word je als fietser verrast door de lichtjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eindhoven (@eindhovencity) op

De sportschool blijft nog even dicht maar dat hoeft nog geen reden te zijn om niet te sporten. Boswachter Hanne laat je zien dat je in de natuur ook primá kunt sporten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Momondo Beeld: Istock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien