Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Voor deze paradijselijke vakantiebestemming hoef je maar 7 uur te rijden

Het lijkt nog lang te duren voor het zomervakantie is, maar toch is dit het moment om een vakantie te boeken. Nog geen plannen? Laat Frankrijk en Spanje dit jaar eens los en ga voor een paradijselijke bestemming waar je maar 7 uur voor in de auto hoeft te zitten.

Het Duitse eiland Rügen is bij veel mensen nog onbekend, maar deze onontdekte parel verdient veel meer aandacht. Het is het grootste eiland van Duitsland en ligt in de Oostzee. Een eiland mag je het eigenlijk niet echt noemen, want Rügen is met een hangbrug verbonden met het vasteland, de stad Stralsund. Het eiland is al erg populair onder Duitsers en als je de plaatjes van deze bestemming – waar je vanaf Utrecht maar 7 uur voor hoeft te rijden – ziet, dan snap je wel waarom.

Advertentie

Kuststrook

De waanzinnige kuststrook, de verrassend blauwe kleur van het water, krijtrotsen, zandstranden en bijzondere bossen zorgen ervoor dat dit eiland niet onderdoet voor bestemmingen in Portugal en Spanje. Als je het heel rooskleurig bekijkt, komt het landschap zelfs in de buurt van Canada. Snel onderzoek op de redactie wijst uit dat de prijs voor een hotelovernachting ook nog heel redelijk is op dit eiland. Rügen dit jaar?

 

View this post on Instagram

 

Noord Duitsland #rugen #travel #reizen

A post shared by D.vanMegen (@d.vanmegen) on

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My favorite Christmas trees are those who stay in the forest. 25.12.2019. . -Sometimes you need to get lost to find your way-

Een bericht gedeeld door Raimonds Skumbins (@raimondsskumbins) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien