Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít is het perfecte cadeau voor iemand die alles al heeft

Je herkent het vast: urenlang loop je door de stad, op zoek naar een leuk cadeau voor die ene jarige vriendin. Geef je wéér een boek, wéér een sieraad of wéér een luchtje? KWF Kankerbestrijding vond de ideale oplossing voor mensen die alles al hebben wat hun hartje begeert…

Ter ere van het 70-jarig bestaan van de stichting riep KWF de ‘kadonatie’ in leven. Hiermee zet je een cadeau voor jezelf of een ander om in een cadeau voor kankeronderzoek. Op die manier doe je iets goeds voor kankerpatiënten met het bedrag waarmee je anders een overbodig cadeau zou kopen.

Advertentie

1 op de 3 
De donatie werkt op twee manieren. Iemand kan zelf een online feestpagina aanmaken en deze rondsturen naar vrienden en familie. Zij kunnen vervolgens via deze pagina een donatie doen. Ook kun je een donatiebox aanvragen, waar visite tijdens een feestje contant een donatie in kan stoppen. Zo steun je mensen die ziek zijn of die later met kanker te maken krijgen. En wat is er nu een mooier cadeau dan een helpende hand bij onderzoek naar een van de meest slopende ziektes die we vandaag de dag kennen?

Koningin Wilhelmina ging je voor
Bijzonder is dat KWF Kankerbestrijding als organisatie óók ontstond vanuit een gulle gift van veel mensen. Koningin Wilhelmina zette namelijk in 1949 dit fonds op, met het geld dat zij een jaar eerder bij haar gouden regeringsjubileum als gift kreeg van de Nederlandse bevolking. Ook zij gebruikte het ontvangen cadeau om anderen te helpen. En jij kunt nu precies hetzelfde doen. Dus als je ooit nog iemand hoort zeggen dat ze niet weet wat ze wil hebben; denk dan aan alle mensen die heel veel hebben aan jouw bijzondere cadeau.

Kijk voor meer informatie over de ‘kadonatie’ bij KWF Kankerbestrijding.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: KWF. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien