Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Piet Paulusma voorspelt een vroege, stormachtige winter

Piet Paulusma is niet meer te zien op tv, maar dat betekent niet dat hij stopt met weersvoorspellingen doen. Integendeel: hij heeft zijn winterprognose voor 2019 al klaar.

Kunnen we sneeuw verwachten? De schaatsen uit het vet halen? De weergoeroe vertelt het alvast in een notendop.

Advertentie

Vroege winter
“De winter kan wel eens vroeg beginnen”, schrijft Piet. “In november kan het al koud worden met het eerste winterweer.” En als het écht winter is, in december, januari en februari, verloopt het volgens hem rommelig en kwakkelend. “Het wordt een winter met geregeld veel overlast door sneeuw, soms ijzel en af en toe stormachtig/herfstachtig weer.”

Schaatsen 
Ook durft Piet voorzichtig te voorspellen dat we over natuurijs kunnen glijden. “Voor een of twee lange(re) perioden”, luidt de prognose. Maar pin hem daar nog niet helemáál op vast: “Op 30 november of 1 december kom ik met mijn definitieve voorspelling”, sluit de weerman af.

Heb jij het Libelle-breiboek al? Brei de mooiste vesten, truien, woonaccessoires of ga voor een heerlijke XXL-sjaal: 

Libelle-breiboek
Libelle-breiboek
€ 9,95
Bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Piets weer. Beeld: iStock 

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien