Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít populaire vloerkleed kun je nu voor een prikkie bij een bekende drogisterij scoren

Van panters en zebra’s tot koeien: vloerkleden met dierenprints zijn op het moment hartstikke hip. Vooral de variant met een dierenhoofd zien we steeds vaker op Instagram voorbij komen, maar helaas hangt hier een nogal pittig prijskaartje aan…

Tot nu toe, in ieder geval. Kruidvat verkoopt namelijk exact dezelfde vloerkleden, maar dan voor een veel leukere prijs.

Advertentie

Verschillende prints
Al voor €13,99 kun je een kleed met tijgerprint, zebraprint óf panterprint aanschaffen. Mocht je er eentje willen kopen, moet je wel snel zijn. Al een hoop mensen hebben het geliefde item ingeslagen en social media staat dan ook vol met kiekjes van de kleden. Online zijn de vloerkleden al uitverkocht, maar het zou zomaar kunnen dat je er nog eentje kunt vinden bij een winkel bij jou in de buurt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk (@noukiejjjj) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, Kruidvat Beeld: iStock, Instagram

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien