Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is de populairste trouwdatum (en nee, die valt niet in de lente)

Het plannen van een bruiloft kan best een gedoe zijn. Maar van alle vragen over de bruiloft is ‘wanneer’ misschien nog wel de belangrijkste. Want op welke datum willen jullie elkaar het jawoord geven?

Er blijkt 1 dag te zijn waarop de meeste koppels trouwen. En nee, deze dag valt dus een keer níet in de lente.

Advertentie

Ja, ik wil
De lente is normaal gesproken de populairste periode om te trouwen en dat heeft voornamelijk met het heerlijke weer te maken. Toch blijkt uit een nieuw trouwrapport van Wayfair dat de populairste trouwdatum dit jaar in september valt.

Temperatuur
Op 21 september 2019 zullen namelijk de meeste bruiden en bruidegommen ‘Ja, ik wil’ tegen elkaar zeggen. Waarom dan precies deze zaterdag? De kans is groot dat het op deze mooie dag niet te warm en niet te koud is. Ook zal er waarschijnlijk niet veel regen vallen en is de avondtemperatuur ideaal voor een buitenfeestje.

Weekend
Bovendien valt 21 september dit jaar op een zaterdag, en deze dag is al jaren de grote favoriet voor bruidsparen. En dat terwijl je doordeweeks eigenlijk voor een minder hoog bedrag in het huwelijksbootje kan stappen.

Heb je inderdaad nog een bruiloft op de planning, maar nog steeds geen outfit? We hebben de mooiste jurken voor je op een rijtje gezet:

Zo duur was de trouwjurk van koningin Máxima:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien