Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Prijs van dennenappels in tuincentrum zorgt voor verontwaardiging op social media

We hebben niet allemaal de tijd om dennenappels te gaan zoeken voor op de kersttafel en daar speelt een groot tuincentrum handig op in.

Veel mensen zijn dit weekend al gaan kerstshoppen in de tuincentra. Zo ook Twitteraar ‘ikwasinharen’. Op dat account werd een foto gedeeld van een bakje met daarin twee dennenappels. Hij schrijft daarbij: “Okay. Nederland is af. De dennenappels die ik van mijn stoepje veeg worden bij de Intratuin voor 5 euro per twee verkocht. De mensen zijn compleet geschift!” Er was niet alleen verantwaardiging over de prijs van het product. Een andere gebruiker schrijft: “Afgevallen dennenappels worden opgeraapt en per twee in een plastic doos gedaan en met dieselvrachtwagens naar filialen gebracht. We sporen niet.”

Advertentie

Behandeld
Vijf euro voor twee dennenappels lijkt inderdaad nogal een hoop geld voor een product dat je in elk bos kunt vinden. Maar zo simpel is het volgens Intratuin zelf niet. Een woordvoerder laat aan Editie NL weten dat de dennenappels zijn behandeld met was waardoor er geen beestjes in zitten. “Ik snap wel dat mensen het misschien gek vinden, maar je kunt ook kastanjes kopen in de supermarkt en die liggen ook gewoon in het bos.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: iStock.

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien