Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Sinds kort problemen met je iPhone of iPad? Dit kan weleens de oplossing zijn

Vertoont jouw iPhone of iPad de laatste tijd kuren? Grote kans dat dat iets met de laatste update te maken heeft. Daar is nu gelukkig iets aan te doen.

Een maand geleden introduceerde Apple een nieuwe versie van het besturingssysteem iOS, iOS 13. Heb jij je telefoon sindsdien geüpdatet? Dan kan het zijn dat je tegen wat problemen aan bent gelopen. Hoorde je bijvoorbeeld geen beltoon meer bij een inkomend gesprek? Dat had alles met deze update te maken.

Advertentie

Nieuwe versie
Apple is met de verschillende gemelde problemen aan de slag gegaan en heeft een nieuwe versie van het besturingssysteem gepubliceerd. Wanneer je nu opnieuw de update op je telefoon download, moeten de problemen verholpen zijn. Zo moet de beltoon of trilfunctie het weer doen, moeten de problemen met bluetooth in de auto opgelost zijn en zou het niet meer voor moeten komen dat telefoongesprekken na ongeveer een minuut wegvallen.

BEKIJK OOK: Dankzij deze sneltoets op je iPhone hoef je nooit meer je e-mailadres te typen.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien