Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Puppy Oliver vliegt het internet over omdat-ie op een teddybeer lijkt

Niet alleen mensen, ook dieren kunnen tegenwoordig razend populair zijn op Instagram. Puppy Oliver uit Noorwegen is zo’n beestje met tienduizenden volgers. De reden? Zijn ‘fans’ vinden dat Oliver op een teddybeer lijkt.

Knuffelbeer
Dat is ook niet zo heel gek: met zijn schattige ronde ogen, lieve neusje en knuffelige krullen heeft Oliver ook écht wel wat weg van een teddybeer. In feite is de viervoeter een acht maanden oude Spitzpoo-puppy die met zijn eigenaren is Oslo woont.

Advertentie

Meteen verliefd
Steffen Finstad en Sofie Lund (allebei 23) adopteerden puppy Oliver in mei. “We waren eigenlijk op zoek naar een cockapoo, maar toen we Oliver zagen, waren we allebei meteen verliefd op ‘m”, vertelt het stel aan Daily Mail. Inmiddels delen Steffen en Sofie bijna dagelijks schattige foto’s van Oliver en heeft het beestje al bijna 70 duizend volgers verzameld. “We krijgen heel vaak te horen dat mensen hem op een teddybeer vinden lijken.”

Kijk en oordeel zelf:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🧸OLIVER THE «TEDDY BEAR»🧸 (@oliverthedogx) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🧸OLIVER THE «TEDDY BEAR»🧸 (@oliverthedogx) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🧸OLIVER THE «TEDDY BEAR»🧸 (@oliverthedogx) op

Wil je zelf een pup aanschaffen? Zó weet je of de fokker betrouwbaar is:

 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram & Daily Mail. Beeld: iStock 

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien