Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Quarantainehumor: Nicolette van Dam serveert koffie op 1,5 meter afstand

Presentatrice Nicolette van Dam heeft samen met haar broer de horecatent Van Dam Brasserie. Op Instagram plaatst ze een grappig filmpje over hoe zij de nieuwe 1,5 meter-samenleving in de horeca voor zich ziet. 

Een 1,5 meter-samenleving in de horeca, hoe ziet dat eruit? Nicolette van Dam ging alvast oefenen. In het filmpje loopt ze met een dienblad met drankjes het zonnige terras op. “Goedemiddag, u had een kopje koffie zie ik? Alstublieft”, zegt ze tegen de denkbeeldige klanten. Het kopje koffie gooit ze vervolgens – vanaf 1,5 meter afstand – op het tafeltje. Hetzelfde doet ze met een glas water, een flesje cola, het bestek en een bord eten.

Advertentie

Reacties

Het hilarische filmpje levert een hoop likes en reacties op.  Zo reageert Winston Gerschtanowitz met “Nicolette is gek” en ligt ook André Hazes in een deuk. Manon Meijers speelt erop in en zegt “Ik ga vast oefenen met vangen”.

Maar alle gekkigheid op een stokje: Nicolette maakt op deze manier een punt namens alle horecaondernemers. Want hoe ziet de minister-president die 1,5 meter in de horeca straks voor zich? “Top Nic, dit heeft meer impact dan 100 petities bij elkaar. Thanks namens alle horecaondernemers”, klink het daarom ook.

Bekijk het filmpje hieronder:

 

View this post on Instagram

 

Wij zijn alvast aan het oefenen… 🙈😱😂

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien