Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Quarantainehumor: de hele dag in je pyjama rondlopen

Er zijn 2 groepen mensen: de mensen die tijdens de quarantaine netjes hun kleding aantrekken en zelfs wat make-up aanbrengen. Dan is er ook nog de groep de mensen die lekker in hun pyjama rondlopen.

Ben je team pyjama? Waarschijnlijk heb je er dan zelfs 2: de dag- en nacht pyjama. De pyjama voor overdag is een kloffie die nét iets te mooi is om in te slapen en nog nét is geschikt om boodschappen in te doen. De pyjama die je ’s nachts in bed draagt, is een lekker comfortabel pak waar je de deur niet mee uit kunt. Misschien dat je partner je zelfs gek aankijkt als je meldt dat je even je pyjama gaat aantrekken. “Die heb je toch al aan?” Niet dus.

Advertentie

Meme

Herkenbaar? Dan snap je deze meme van My therapist says wel:

 

View this post on Instagram

 

Serving lewkkssss honey 💅🏻 @tipsydrunk

A post shared by Lola Tash and Nicole Argiris (@mytherapistsays) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Lees meer

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien