Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Quarantainehumor: vader geeft sportcommentaar bij rekenles dochter

Sinds de scholen gesloten zijn, moeten ouders niet alleen hun eigen werk thuis voor elkaar krijgen, maar ook de kinderen helpen bij het schoolwerk. Je kunt ook slim zijn en deze 2 dingen met elkaar combineren. 

Chris Wobben is sportverslaggever bij NOS Langs de Lijn. Doordat alle sportwedstrijden de komende tijd zijn afgelast, zit hij thuis en helpt hij waar kan zijn dochter met haar schoolwerk. Maar als je vader normaal gesproken commentaar geeft bij sportwedstrijden, dan gaat dat er een beetje anders aan toe.

Advertentie

Commentaar

De verslaggever geeft nu namelijk commentaar bij het rekenhuiswerk van zijn dochter, iets waar zij iets minder blij mee is:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: iStock.

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien