Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Quarantainehumor: koppel maakt kunstgalerij voor hun woestijnratten

Momenteel wordt onze creativiteit flink op de proef gesteld. Wat doe je als wekenlang binnen moet zitten? De Italiaanse Filippo Lorenzin en Marianna Benneti wisten daar wel raad mee. Het stel maakte een kunstgalerij voor hun woestijnratten.

Filippo en Marianna zijn groot kunstliefhebbers die in Londen wonen. Filippo werkt in het Victoria & Albert Museum en Marianna is kunstenaar en schrijver. Voor hun 2 woestijnratten, Pandoro en Tiramisù, maakten zij een kunstgalerij die zowel enorm schattig als hilarisch is. Het koppel was benieuwd hoe hun huisdieren zouden reageren op de minitentoonstelling.

Advertentie

Schilderijen van woestijnratten

In de tentoonstelling zijn niet de minste schilderijen te zien. Zo maakte Filippo Leonardo da Vinci’s Mona Lisa en het schilderij The Scream van Edvard Munch. Marianna waagde zich aan het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en De kus van Gustav Klimt. In alle schilderijen spelen woestijnratten de hoofdrol. De avonturen van de beestjes volg je op hun Instagramaccount @pandoro_tiramisu_gerbils.

Nieuwsgierig? Bekijk dan het resultaat in het filmpje hieronder:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Lonely Planet. Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien