Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De hilarische reden dat iedereen het over déze vogel heeft

Iedereen was in rep en roer toen er een knaloranje vogel werd binnengebracht bij de dierenopvang in het Britse plaatsje Haddenham. Maar bij nader inzien bleek het helemaal geen exotisch soort te zijn…

Spannend
De opvang was enigszins benieuwd om wat voor soort vogel het zou gaan nadat ze een telefoontje kregen over de bijzondere vondst. “Toen de oranje vogel eenmaal binnen was, bleek het heel lastig om te bepalen of het om een inheemse of uitheemse vogel ging”, schrijven ze op Facebook.

Advertentie

Kruidige duik
Één ding was in elk geval heel duidelijk: het beest had een hele scherpe geur om zich heen hangen. Wat bleek? De vogel had een duik in de curry of kurkuma genomen. “Bij nader inzien bleek de saus overal te zitten. Zelfs tussen de kleinste veren, waardoor het dier nauwelijks kon bewegen.”

Lekkere trek
Vervolgens zijn de hulpverleners van de opvang urenlang bezig geweest om de vogel te ontdoen van zijn oranje kleur. Toen het beestje weer in zijn normale staat was, bleek het om een doodnormale meeuw te gaan. En de medewerkers van de opvang? Die hadden na al dat poetswerk behoorlijk trek gekregen in een bord curry. “Het rook heerlijk. We kregen allemaal trek in Indiaas eten.”

Vogelpoep op je auto? Zo krijg je het er in een handomdraai vanaf:

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook Tiggywinkles Wildlife Hospital. Beeld: iStock & Facebook

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien