Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

4x relaxen tijdens de feestdagen

De gourmet- en broodbestellijst zijn afgeleverd bij de slager en bakker. Het zweet staat op je rug voor passende kerstcadeaus in stijl. En tussen alle bedrijven door ook nog een nieuwe feestoutfit gescoord. Herkenbaar? Dan heb je wel een relaxdag verdiend. Vier heerlijke ideeën.

Libelle samen met Kobo Plus en bol.com

Aan de pré-kerstborrel
Trommel je beste vriendin op om de stad in te gaan voor een lekker wijntje. Of naar die heerlijke oude dorpskroeg – kan natuurlijk ook. Dubbel gezellig: behalve een goed gesprek en een ontspannen middag heb je ook nog dat fijne ‘feestdagen’-gevoel. De belofte dat er nog meer fijne dagen volgen – na deze dan.

Stoom afblazen
Ja, plan ‘m maar in: een dagje sauna. Een scrub in de hammam, stomend bubbelbad, de lome warmte in de stiltesauna, met tussendoor een heerlijke salade en frisse yoghurtshake. Alleen de gedachte al haalt je stresslevel naar beneden. Heb je je agenda al gepakt?

Vredige massage
Écht geen tijd voor een uitgebreide saunadag? Boek een massage. Dat doet je spieren goed na al dat geren en gevlieg. En het bereidt ze voor op de – vaak ook hectische – feestdagen. Door een massage neemt bovendien het hormoon oxytocine toe en dat stimuleert een vredig en rustig gevoel. Kun je met kerst best gebruiken.

Fijn cocoonen
Ofwel: je simpel in huis terugtrekken om te ontspannen. Mobiele telefoon uit, huispak aan, kop thee erbij en een paar uur de tijd nemen om dat goede boek te lezen. Ja, die van 300 pagina’s. Lekker op je e-reader van Kobo Plus, want: geen lamme armen en keuze uit heel veel boeken. Geen e-reader? Wij mogen er 2 weggeven van Kobo Plus. Daarnaast ook nog eens twee cadeaukaarten voor een e-book abonnement. Doe mee!

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien