50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

4 tips voor een ultiem relaxmoment

Ga hier maar even lekker rustig voor zitten. Want relaxen doen we te weinig, zo blijkt. Libelle en Prominent, dé specialist in lekker zitten, vroegen aan 1.426 lezeressen hoe vaak zij een relaxmoment inplannen. Hoog tijd voor wat goede tips om tot rust te komen. 

Advertentie
Libelle samen met Prominent

Een tv-serie kijken, even in de zon zitten of lekker op de bank met de nieuwste Libelle, dat zijn vaak de fijnste relaxmomenten. Heel belangrijk om daar de tijd voor te nemen, want het lichaam heeft zo’n verstand-op-nul- moment hard nodig. Maar als we de resultaten van ons relax-onderzoek mogen geloven, voelt maar liefst 1 op de 5 vrouwen zich schuldig als ze een moment voor zichzelf neemt.

45% van de vrouwen zegt te weinig tijd te hebben om te relaxen

Druk, druk, druk
Ook hebben we het gewoonweg te druk: bij 72% van de vrouwen is de week vaak al volgepland zonder dat ze er erg in heeft. En dat terwijl bijna alle ondervraagden (9 op de 10 vrouwen) die ontspanning juist nodig zeggen te hebben om met de drukte van alledag om te kunnen gaan. Tijd voor wat tips.

 • Kopje (kruidige) thee
  Even ontspannen met een kopje thee is een van de top 3 ontspan-activiteiten van de Libelle-lezeressen. Probeer eens een kruidige thee voor een extra rustgevend effect. Kamille en groene thee staan erom bekend maar venkel, lavendel en melisse lenen zich er ook goed voor.
 • Ultiem comfort
  Uit het relax-onderzoek blijkt dat maar liefst 43% van de Libelle-lezeressen het beste zittend ontspant. Een goede comfortabele plek is daarom het halve werk. In een lekkere luie stoel, boek erbij en relaxen maar.
 • De relax-app
  Vergeet je ook vaak een moment voor jezelf te nemen? De relax-app van Prominent is dan de optie. De relax-app herinnert je eraan om te ontspannen. Daarnaast kun je ook een weekdoel instellen en bijhouden of jij je doel hebt behaald. Handig toch?
 • De bloemetjes in huis
  Wist je dat bloemen en planten een stressverlagende werking hebben? Hoog tijd om de bloemetjes in huis te halen! Want een korte blik op groen kan al een positief effect hebben op je stemming.

65% van de Libelle-lezeressen vind dat relaxen het best binnenshuis lukt

Ken je deze nog?
Uit het onderzoek blijkt dat 1 op de 5 Libelle-lezeressen het beste thuis zittend ontspant. Hoog tijd voor een fijne relax stoel! Een prachtig, tijdloos design in landelijke stijl: vorig jaar verkozen Libelle-lezeressen deze fauteuil als dé Libelle stoel. De stoel, samen met Prominent ontwikkeld, is verkrijgbaar in 6 kleuren bekleding en pootjes in verschillende soorten hout. Perfect om dat relaxmoment te pakken. Bewonder de Libelle stoel in alle 41 Prominentwinkels. Kijk op Prominent welke winkel bij jou in de buurt is.

Prominent

 

 

 

 

 

Bron: Onderzoek en analyse uitgevoerd door Hettestpanel.nl onder 1.426 Libelle-lezeressen, februari 2016. Bron: Relaxonderzoek door GFK, maart 2015.

prominent

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien