Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Restaurant verzint grappige manier om afstand tussen gasten te houden

Waar uit eten gaan voor de coronacrisis een gezellige én vaak drukke bedoening was, is dat vandaag de dag wel anders. Vanwege de coronamaatregelen is het niet meer toegestaan met grote groepen te gaan eten, waardoor het in restaurants toch een beetje leeg en ongezellig oogt.  

Het Moomin Café in Tokyo bedacht daarom iets leuks: zij hebben namelijk knuffeldieren geplaatst op de stoelen die leeg moeten blijven.

Advertentie

Leuk gezelschap

Door de knuffeldieren is het meteen in een oogopslag duidelijk waar je wel én niet mag zitten en daarnaast oogt het ook nog eens een stuk gezelliger en ‘voller’ dan daarvoor. Ook voor mensen die besluiten om alleen een hapje te eten is het veel leuker dat er nu wat gezelschap aan de tafel zit, in plaats van dat de rest van de stoelen leeg zijn.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ムーミンカフェ (@moomincafe.jp) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ムーミンカフェ (@moomincafe.jp) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ムーミンカフェ (@moomincafe.jp) op

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: iStock, Instagram

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien