Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Extra kosten voor bellen en internet in buitenland afgeschaft: dít bespaar je

Een hoge telefoonrekening omdat je tijdens je vakantie in Frankrijk te lang Google Maps hebt gebruikt om de weg te vinden (zie video)? Dat is binnenkort verleden tijd. Het is nu écht rond: op 15 juni 2017 worden extra roamingkosten voor bellen en surfen via 4G in het buitenland definitief afgeschaft. Hoera!

In januari had de EU de wet waarin de roamingskosten worden afgeschaft al goedgekeurd, maar vandaag is het laatste formele akkoord gegeven. Uiterlijk 15 juni moeten de nieuwe regels ingaan en vanaf dat moment betaal je in een ander land in de EU dus evenveel voor je mobiele telefoongebruik als in Nederland.

Advertentie

Wat bespaar je?
Op dit moment is het nog zo dat je voor bellen in een ander EU-land maximaal 5 cent per minuut extra betaald. Voor smsjes betaal je 2 cent meer dan in je eigen land. Als je in een ander EU-land internet, betaal je nu maximaal 5 cent extra per MB. Die extra kosten vervallen dus: vanaf 15 juni betaal je gewoon hetzelfde tarief voor bellen, sms’en en internetten als in Nederland.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95

LEES OOK:

Bron: GVA. Beeld: Istock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien