Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hoi Pipeloi: met dit patroon maak je zelf een Rode Kater-mondkapje

Hoera, Jan, Jans en de kinderen bestaat vijftig jaar! Een heuglijke mijlpaal waar we natuurlijk niet zomaar aan voorbij mogen gaan. Daarom delen we een gezellig knutselwerkje, waarmee je zelf een Rode Kater-mondkapje kunt maken.

Zo wordt een mondkapje dragen een feestje, toch?

Advertentie

Zó maak je het Rode Kater-mondkapje

Het mondkapje is niet alleen leuk om te maken, maar ook nog eens leuk om te zien. De kans is groot dat je door het dragen ervan een lach op het gezicht van je winkelende medemens tovert, en da’s een mooie bijkomstigheid in deze barre tijden. Het maken ervan is een ideale bezigheid voor een regenachtige zondag of een knusse avond thuis als het buiten donker is. Veel plezier!

rode kater

Hieronder vind je de werkwijze en het patroon. Wil je het graag uitprinten, klik dan hier!

Jan, Jans en de Kinderen vijftig jaar

Het vijftigjarig jubileum van Jan, Jans en de Kinderen vieren we niet alleen met een speciaal Libelle-nummer en mondkapje, maar ook met een heus online memoryspel. Doe je mee, dan maak je ook nog eens kans op een van de vijftig mooie prijzen.

Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder leest voor uit Jan, Jans en de kinderen: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien