Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

4x tips voor een superromantische tuin

Een romantisch plekje in de tuin om bij weg te dromen, klinkt je toch als muziek in de oren? Met deze tips tover jij jouw tuintje om in een prachtig plaatje. En makkelijk: alles is verkrijgbaar bij de tuinwinkel van Bol.com.

Advertentie
Libelle samen met de tuinwinkel van bol.com

Er lekker knus bij hangen
In een romantische tuin kan een knus hoekje voor 2 natuurlijk niet ontbreken. Een knusse tuinset of loungebank leuk, maar niets is romantischer dan een mooie hangmat. Plaats ‘m een beetje beschut tussen het groen en bloemen voor een extra romantisch effect. En wordt het je te warm? De parasol heb je er zo naast gezet.

bol.com hangmat

De kleuren van de romantiek
Een sfeer kan je goed overbrengen door de juiste kleuren te gebruiken. Denk aan de kleuren van een kleed, de kussentjes, parasol maar ook van de tuinset. Rood is natuurlijk de kleur van de liefde. Maar mooie kleuren zoals pastel roze en fuchsia gecombineerd met wit doen het ook super.

Romantische hoogbloeiers
Als je aan romantiek denkt, dan denk je negen van de tien keer aan bloemen. Die mogen natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk als eerste: rozen. En daar kan je alle kanten mee op. Want wat dacht je van een mooie rozenboog? Dit leent zich ook erg goed voor klimplanten zoals een klimop. Maar vergeet ook niet lavendel, floxen, hortensia’s, pioenrozen en margrieten, die maken het plaatje kleurrijk af!

bol.com rozenboog  rozenboog  rozenboog bol.com

It’s all in the details 
En voor de finishing touch… de details. Want hier kan je oneindig mee doorgaan. Kaarsen zorgen voor die echte romantische sfeer. Maar denk ook aan leuke kaarshouders. Niet zo dol op kaarsen of toch een gedoe zo in de tuin? Wat dacht je van mooie lampionnetjes. Hang er meerdere verspreid in een boom voor een mooi effect. En vergeet niet de romantische sfeer door te voeren in de mandjes, bloempotten en bakjes.

bol.com romantische tuin
Zit je ook al helemaal in de juiste sfeer? In de tuinwinkel van bol.com vind je alles voor de meest romantische tuin: van hangmat en bloemen tot kaarsen.

Bol.com logo

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien