Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bewezen: rommelige mensen zijn creatief en intelligent

Ben jij geregeld je huissleutels kwijt tussen de troep en liggen overal in huis kleren? Dan hebben we goed nieuws voor je. Uit onderzoek blijkt namelijk dat rommelige mensen creatief én intelligent zijn.

Onderzoekers van de universiteit van Minnesota ontdekten dat rommelkonten eerder geneigd zijn nieuwe dingen uit te proberen en sneller out of the box denken dan perfectionisten. Tijdens experimenten kozen ze vaker voor onbekende producten in plaats van producten die ze al kenden.

Advertentie

Goed doel
Heb je juist een hekel aan rotzooi? Ook voor jou is er goed nieuws: mensen die hun omgeving het liefst zo schoon mogelijk houden zijn eerder geneigd geld te geven aan een goed doel, en ze maken gezondere keuzes op het gebied van voedsel.

LEES OOK:

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien