Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Zie jij het? In deze vierkantjes zitten rondjes verborgen

Op Twitter is een plaatje opgedoken dat er op het eerste gezicht heel normaal uitziet. Het betreft een kiekje met allemaal vierkantjes erop. Maar, als je goed kijkt kun je er ook róndjes in zien. En dat zorgt voor heel wat verbazing.

Het betreft een ouderwetse optische illusie, die enige training van je oogspieren vereist.

Advertentie

Hersenkraker
Bij de hersenkraker die Twitteraar Roy van der Weg online plaatst, staan de simpele woorden “Dit zijn 16 cirkels” geschreven. Dat staat ietwat vreemd, aangezien op de afbeelding heel duidelijk 16 vierkantjes te zien zijn. De 16 cirkels zijn op het eerste gezicht in geen velden of wegen te vinden.

Verticale lijnen
Maar pas als je op een bepaalde manier naar het plaatje kijkt, zie je ineens de rondjes waar Roy het over heeft. “Ik ben scheel nu”, schrijft iemand. Een ander reageert: “Na een kwartier… JA!”. Weer iemand anders geeft een duidelijke aanwijzing: “‘Focus op de verticale lijnen”, klinkt het. En nu is het aan jou. Kun jij de cirkels zien?

 

Lukt het je alsnog niet om de cirkels te zien? Dan kun je hieronder de oplossing bekijken. De kans is groot dat je de cirkels nu niet níet meer kunt zien.

oplossing

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien