Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Deze roze stranden bestaan echt en vind je dichterbij huis dan je denkt

Het strand is een favoriete plek van velen. Maar hoe leuk zou het zijn als het zand niet blauw maar knalroze zou zijn? Op déze bijzondere plekken is dat het geval. En geloof ons, er is geen Photoshop aan de foto’s te pas gekomen.

Terwijl de temperaturen langzaam stijgen en we waarschijnlijk binnenkort ook weer naar onze fijne Hollandse stranden kunnen gaan, dromen we nu nog even weg bij deze tropische bestemmingen.

Advertentie

Dichtbij huis
Een roze strand lijkt haast te mooi om waar te zijn. Nu is het ook niet zo dat je het geregeld tegenkomt, want het is een uniek natuurverschijnsel dat maar op een paar plekken ter wereld te zien is. Toch spot je ook een roze strand dichtbij huis, en wel in Balos Bay op Kreta. De plek is extra magisch omdat er gefluisterd wordt dat prins Charles en Lady Di er voor hun huwelijksreis naartoe zijn gegaan.

Roze stranden buiten Europa
Ook buiten Europa tref je deze bijzondere en indrukwekkende roze stranden. Wanneer je afreist naar het Komodo Island in Indonesië, kun je namelijk ook een roze strand spotten. Ook bij Crane Beach in Barbados en het Great Santa Cruz Island van de Filipijnen kun je op een roze strand liggen. Het is een verre reis, maar ook in Horseshoe Bay Beach, aan de zuidkust van Bermuda, is het strand knalroze.

Nu snappen we best dat je niet met het hele gezin zo’n verre reis kunt gaan maken. Daarom hebben we de mooiste foto’s voor je opgezocht, zodat je toch kunt genieten van al dit moois.

 

View this post on Instagram

 

Pink sand beaches, Bermuda #bermudapinksand

A post shared by Craig (@craig18929) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🦋Liubov🦋 (@ellyliubov) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake + Jaz 🌴 (@findandsea_) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rodelosreyes on

Nog geen vakantie geboekt? Trakteer jezelf dan nu alvast op kaarten voor het leukste tropische feest van dit jaar: de Libelle Zomerweek.

Libelle Zomerweek entreekaart nu met €4 korting
Libelle Zomerweek entreekaart nu met €4 korting
€ 19,95 € 15,95
Bestel snel

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair. Beeld: Instagram

 

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien