Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Bij deze winkel koop je nu prachtige roze, velours interieur items voor een prikkie

Roze fluweel is nog steeds mateloos populair in het interieur en we snappen wel waarom. Het staat chic, het oogt warm en je hebt meteen een eyecatcher in je interieur.

Gelukkig hoeven de velvet meubels en accessoires helemaal niet zo duur te zijn.

Advertentie

Aanbiedingen Wibra folder
Deze week kun je namelijk naar hartenlust fluwelen interieuritems inslaan bij Wibra. Zónder dat je portemonnee protesteert, want het kost allemaal geen drol.

Een roze, fluwelen poef bijvoorbeeld kost nog geen € 12,-. Een kussen heb je al voor €3,99. De Wibra-folder staat weer vol leuke koopjes.

Wibra verkoopt trouwens ook goudkleurige dierenbeeldjes. Maakt het helemaal af.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Wibra. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien