Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Superschoonmaaktip: dit goedkope middeltje laat je afzuigkap en oven weer blinken

Roestvrij staal is een erg mooi element in de keuken. Een nadeel is dat het snel vies wordt en dat het ook nog eens lastig is om schoon te maken. Maar met deze goedkope en snelle schoonmaaktip glanst jouw kookplaat weer in no time!

Wat heb je nodig voor dit wondermiddeltje:

Advertentie

  • driekwart kopje baking soda (ook wel zuiveringszout)
  • een kwart kopje vloeibare zeep
  • theelepeltje glycerine (te koop bij de drogist)

Hoe je het maakt:
Meng de baking soda met de vloeibare zeep. Voeg daar nog de glycerine aan toe en blijf roeren tot het een smeuïg mengsel is.

Gebruik
Neem een doekje en doe daar een klein beetje van het mengsel op. Poets dan het roestvrij staal goed schoon. Pas wel op met aluminium en gelakte oppervlakken of oppervlakken die snel krassen!

Klaar met poetsen? Dan kan je het wondermiddeltje gewoon afgesloten bewaren.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Margriet. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien