Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Een kijkje in het huisje van schrijfster Michelle Visser

Libelle Bookazine ligt vanaf vandaag in de winkel waarvoor schrijfster Michelle Visser de historishe roman Véronique schreef.  Ze schreef dit verhaal in haar schrijvershuisje in de tuin.

Véronique is een meeslepend verhaal over de achttienjarige Véronique die rond 1880 in weelde opgroeit op een landgoed bij Zutphen. Maar na de dood van haar vader blijkt dat zijn gezin er financieel slecht voorstaat en gaat Véronique een gearrangeerd huwelijk aan met de rijke Pieter Meijer, telg uit een volkse Amsterdamse familie. Het huwelijk is niet gelukkig en Véronique raakt steeds meer onder de indruk van onder andere Aletta Jacobs. Als ze met haar man naar Nederlands-Indië verhuist, lopen de spanningen op. Zal Véronique een tegendraadse keuze maken of schikt ze zich naar de conventies van haar tijd?

Advertentie

In Libelle 14 vertelt Michelle in een uitgebreid interview over hoe haar schrijfcarrière is begonnen én over haar schrijvershuisje in de tuin. Hieronder geeft Michelle ons een persoonlijke rondleiding door haar huisje.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien