Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo weinig mensen hebben seks tijdens de huwelijksnacht

Wie denkt aan trouwen denkt uiteraard gelijk aan romantische lange nachten. Maar de huwelijksnacht is een geval apart, blijkt uit onderzoek.

Want de helft van alle bruidsparen zegt géén seks te hebben (gehad) in de nacht ná de bruiloft.

De redenen? Die zijn eigenlijk vrij simpel.

Advertentie

Nu even niet, schat
De meesten zeggen te dronken of te moe te zijn geweest of ‘gewoon geen zin’ te hebben gehad. Deze cijfers komen naar voren dankzij het Nationaal Trouwonderzoek 2017, dat 1917 mensen ondervroeg die vorig jaar in het huwelijksbootje stapten.

Mag wat kosten
Verder is het gemiddelde aantal gasten op een bruiloft ongeveer 101. Het meeste geld tijdens een huwelijk wordt uitgegeven aan de trouwlocatie, catering en de decoratie. En dat doen we niet al te zuinig: we geven hier zo 6800 euro aan uit. Een romantische reis ná alle heisa, daar doen we dan wel weer aan. Maar liefst 82 procent van de getrouwde koppels zegt op huwelijksreis te zijn geweest.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Getty

Lees meer

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien