Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom je juist in de herfst nog op een 'mini-vakantie' moet gaan

De zomer is zo goed als voorbij en dat betekent voor veel mensen een beetje slecht nieuws. Een ‘augustusdip’ of ‘septemberdepressie’ is dan ook niets geks.

Juist omdat mensen het lekkere warme weer nog zo in hun geheugen hebben zitten, maar ook weten dat de herfst en de winter nu aan zitten te komen, zijn dit moeilijke maanden.

Advertentie

Je merkt het aan iedereen. Want de dagen worden opeens korter en dan is het echt even omschakelen. Die lekkere zomertijd is voorbij en de lente? Dat duurt nog heel, heel lang. Daarom is dit de beste tijd van het jaar om een weekendje weg te gaan met een vriendin, je moeder of je man. Even een ander behangetje zien, wat anders eten dan dat je normaal eet en een stad bezoeken die je niet kent.

Je knapt er écht van op en zo kun je die hele lange winter helemaal aan. En je kunt natuurlijk beter in de herfst gaan, want dan is het in de meeste vakantie-oorden nog niet te koud om lekker op je gemak rond te lopen. En die ene dag extra vrij nemen, dat moet nog wel lukken, toch? Kun je je daarna met een uitgerust gevoel lekker gaan voorbereiden op de kerstdagen.

Ook zin gekregen in een paar dagen weg? Ga naar Kopenhagen: de hipste Europese stad van dit moment! Lekker shoppen tot je een øns weegt.

GA NAAR KOPENHAGEN
GA NAAR KOPENHAGEN
269
BOEK EEN WEEKEND WEG

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien