Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bijna Valentijnsdag: de leukste cliché cadeaus op een rijtje

Snoephartjes, teddyberen en rozenblaadjes: het mag allemaal met Valentijn, hoe cliché het ook is. Want draait Valentijn daar stiekem niet een beetje om?

Ook jij hebt vast wel eens gezegd dat het maar een ‘commercieel gedoe’ is. Maar geef maar toe: jij vindt het stiekem toch ook wel heel leuk om een snoezig kleinigheidje van je lieveling te krijgen?

Advertentie

Verzorging
Tegen een ontspannend bad met rozenblaadjes, een glaasje champagne en een heerlijke douchegel zegt toch niemand ‘nee’. Met een douchegel en een lief kaartje zit je al goed. Heb je geen bad thuis? Parfum, bodylotion of andere verzorgingsitems zijn altijd Valentijn-proof.

Kleding
Aan kleding of andere geinige accessoires heb je ná Valentijn ook nog wat. Eindelijk de kans om hem dat knalroze overhemd te geven dat je zo leuk vond. Het is immers Valentijn en daar past de kleur roze perfect bij. Fijn excuus!

Zoetigheid
Chocolade, snoepjes en andere zoetigheid hoort nou eenmaal bij Valentijn. Op 14 februari is het toegestaan om een grote doos chocolade te geven zónder dat het klef is.

Dit zijn ze dan, de meest cliché en knuffelige valentijnscadeaus (en ja, je mag ook stiekem voor jezelf kijken):

Of neem je partner mee op pad en ga een weekendje weg:

2 dagen Nijmegen
2 dagen Nijmegen
32,-
Bestel hier

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: nieuwsblad.be. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien