Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Moeder deelt slimme truc om vieze geurtjes uit het toilet te krijgen

Zeker wanneer er kleine (klein)kinderen in huis rondlopen, kun je elke dag het toilet wel schoonmaken om vieze geurtjes tegen te gaan. Wanneer je daar scheerschuim voor gebruikt, is het meteen weer fris.

De vloer schrobben en een toiletverfrisser gebruiken is vaak niet genoeg om vieze geurtjes weg te krijgen wanneer er regelmatig ongelukjes gebeuren in en rondom het toilet. Een Australische moeder heeft daar een oplossing voor gevonden.

Advertentie

Vieze geurtjes in het toilet

Op de Australische Mums Who Clean-Facebookpagina deelde de moeder een foto van haar toilet dat eruit zag als nieuw. En dat terwijl ze daarvoor (naar eigen zeggen) de vieze geurtjes niet weg kreeg. Scheerschuim bleek de oplossing. Ze smeerde een goede laag van goedkope scheerschuim rondom het toilet en liet dat 10 tot 30 minuten intrekken voordat ze het schoonmaakte met een dweil en heet water.

Schoonmaken met scheerschuim

Veel volgers probeerden de tip uit en reageerden enthousiast op dit simpele trucje. Wel waarschuwden een aantal mensen dat je de scheerschuim niet te lang moet laten zitten zodat het niet te hard wordt om het nog weg te krijgen.

BEKIJK OOK: Makkelijk en goedkoop de douche schoonmaken doe je zó:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: 7news.com.au. Beeld: iStock

toilet

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien