Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Tip: zo staan je snijbloemen perfect in de vaas

Je hebt een prachtige bos pioenrozen (ja, ze zijn er weer!) gescoord of een sierlijk setje tulpen cadeau gekregen. Hartstikke mooi en van een beetje goede bloem kun je wel 2 weken genieten.

Maar hóe zorg je er nu voor dat ze ook zo mooi als mogelijk in de vaas staan, zonder meteen de volgende dag te gaan hangen? Dat doe je zo.

Advertentie

Stap 1: Leg de vaas horizontaal neer, op het aanrecht bijvoorbeeld.

Stap 2: Leg de bloemen boven de vaas, eveneens horizontaal, waarbij je zorgt dat de bloemen net boven de opening van de vaas uitsteken.

Stap 3: Snijd de stelen daar af waar ze de bodem van de vaas raken (je bosje ligt nog steeds bóven de vaas, niet erin).

Stap 4: Zet de vaas rechtop, vul ‘m met water en zet je bloemen erin: et voilà, je ruikertjes passen perfect in de vaas.

ZIE OOK:

Bron: Pure Wow. Beeld: iStock

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien