Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Snurkt jouw partner? Zet dan déze fruitplant op je nachtkastje

Lig jij elke avond naast een snurkende partner en houdt dat je wakker? Door deze fruitsoort naast je bed te zetten, kan dat verleden tijd zijn. En het ziet er nog gezellig uit ook.

Een vriendelijk tikje wil nog weleens helpen om een snurkende partner stil te krijgen, maar wanneer je partner dan weer vrolijk verder snurkt, is er toch echt een betere oplossing nodig. En die is er: door een Bromelia-plant naast je bed te zetten, bestaat er een kans dat het snurken ophoudt. Deze plant, die ook wel de anti-snurkplant wordt genoemd, geeft ’s nachts juist zuurstof af en daardoor slaap je fijner en wordt het snurken ook minder.

Advertentie

Ananas

Wil je het snurken helemaal verbannen? Koop dan een Bromelia-pineapple. Deze plant geeft nog meer zuurstof af, waardoor je nog beter slaapt. En hoe leuk ziet zo’n ananasplant eruit in je slaapkamer?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flaironline.nl. Beeld: iStock.

ananas plant

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien