Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Spiegel verkopen? Hilarische foto's laten zien hoe dat niet moet

Wanneer je op internet meubels probeert te verkopen, is een goede foto heel belangrijk. Maar lang niet alle meubels krijg je even eenvoudig op de kiek. Zo zorgen foto’s van tweedehands spiegels voor veel hilariteit op social media.

De uitdaging bij het maken van een goede foto van een spiegel is natuurlijk dat je zelf niet op de foto staat. En dat lukt niet altijd. Het resultaat: je ziet op de foto nog net een half gezicht, een arm óf misschien nog wel leuker: een foto die gelukt lijkt te zijn, maar toch per ongeluk een heel rommelig huis laat zien.

Advertentie

Twitteraccount
Wetenschapsjournalist Mark Traa van Quest vond zoveel hilarische voorbeelden van deze foto’s, dat hij er een speciaal Twitteraccount voor startte. Want wat het Engelse ‘People selling mirrors’ kan, kan hij ook. Op zijn account ‘Spiegel te koop’ heeft hij inmiddels al meer dan 400 voorbeelden gedeeld, waar hij meer dan 2600 volgers mee heeft weten te verzamelen. En zo zien die foto’s er dan uit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bro: AD.nl. Beeld: iStock

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien