Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Spiegel verkopen? Hilarische foto's laten zien hoe dat niet moet

Wanneer je op internet meubels probeert te verkopen, is een goede foto heel belangrijk. Maar lang niet alle meubels krijg je even eenvoudig op de kiek. Zo zorgen foto’s van tweedehands spiegels voor veel hilariteit op social media.

De uitdaging bij het maken van een goede foto van een spiegel is natuurlijk dat je zelf niet op de foto staat. En dat lukt niet altijd. Het resultaat: je ziet op de foto nog net een half gezicht, een arm óf misschien nog wel leuker: een foto die gelukt lijkt te zijn, maar toch per ongeluk een heel rommelig huis laat zien.

Advertentie

Twitteraccount
Wetenschapsjournalist Mark Traa van Quest vond zoveel hilarische voorbeelden van deze foto’s, dat hij er een speciaal Twitteraccount voor startte. Want wat het Engelse ‘People selling mirrors’ kan, kan hij ook. Op zijn account ‘Spiegel te koop’ heeft hij inmiddels al meer dan 400 voorbeelden gedeeld, waar hij meer dan 2600 volgers mee heeft weten te verzamelen. En zo zien die foto’s er dan uit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bro: AD.nl. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien