Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Oeps: deze spullen vergeten we het vaakst op ons vakantieadres

Net als op de heenreis van je vakantie, is de grote vraag voor de terugreis ook: ‘Zijn we niks vergeten?’. Onvermijdelijk dat je weleens iets laat liggen op een vakantieadres. Wij Nederlanders hebben er een handje van om déze spullen te vergeten.

Roompot vakanties stelde een top 3 samen.

Advertentie

Wil jij ook altijd teveel meenemen naar en terug van vakantie? In bovenstaande video zie je hoe je je koffer dan het slimst inpakt. 

1. Zwemspullen
Handdoeken, zwembroeken, badpakken, duikbrillen… Alles waar we mee in het water plonzen vergeten we vaak ook weer van het droogrek af te halen. Check voor je vertrek dus nog even goed alle kamers, de badkamer, de deuren én het eventuele balkon.

2. Opladers
Het vervelende aan een oplader is dat je pas merkt dat ‘ie kwijt is als je ‘m nodig hebt. En ja, dan is het al te laat. Genoeg vakantiegangers laten hun oplader per ongeluk in het stopcontact van hun vakantiehuisje liggen. Daarom o zo belangrijk om álle stopcontacten nog even na te gaan voor vertrek.

3. Eten en drinken uit de koelkast
Plof je na een lange reis weer thuis op de bank, schiet het je ineens te binnen dat jullie die overheerlijke fles wijn nog in de koelkast op vakantie hebben laten liggen! Zonde. Voorkom dit door de koelkast nog eens open te zwaaien voor vertrek. En maak het de schoonmakers ook wat makkelijker, door de avond voor de terugreis al het eten en drinken weg te gooien dat je niet meeneemt.

De mooiste artikelen iedere week in je mailbox ontvangen? Abonneer je op de leukste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Roompot vakanties. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien