Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Win: 3x2 Een stadswandeling door Amsterdam t.w.v. € 19,50

Zin in een gezellig uitje? Wat dacht je van een dagje wandelen in onze bruisende hoofdstad? Libelle geeft 3×2 kaarten voor een stadswandeling over de mooie Amsterdamse grachten en de misschien wel gezelligste wijk van Amsterdam: de Jordaan! 

De grachtengordel behoort sinds 1 augustus 2010 officieel tot het Werelderfgoed van UNESCO en staat daarmee samen met onder andere de Luxor piramides in Egypte en het Alhambra in Spanje op de Werelderfgoedlijst.

Advertentie

Onze gids neemt je mee naar de leukste plekken, de gezelligste pleinen en de mooiste straten van de Amsterdamse grachtengordel met haar prachtig versierde pakhuizen. Je zult daar de schilderachtige sfeer proeven van dit stukje unieke 17e eeuwse stedenbouw. Vervolgens wandel je door naar misschien wel de gezelligste buurt van Amsterdam: de Jordaan. De buurt waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan met haar vele authentieke Amsterdamse cafés en verborgen hofjes en pleintjes. Op en top Amsterdam!

Winnen? 
Vul dan onderstaand winformulier in. Laat in het opmerkingenveld weten wie jij meeneemt naar Amsterdam. Je kunt meedoen tot 15 oktober.

Goed om te weten:
De tickets zijn tot 31 december 2019 geldig. De tour is elke zaterdag van 12:30 tot 15:00 met als startpunt de Westerkerk. Je dient vooraf online te boeken via http://www.specialtours.nl/actie. De tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties en zijn niet inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk.

Niet gewonnen? Bestel je kaarten extra voordelig via de Libelle Shop:

Stadswandeling Amsterdam
Stadswandeling Amsterdam
€ 19,50 € 7,50
Bestellen

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien