Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Libelle zoekt stagiaires: kom jij stage lopen op de leukste redactie van Nederland?

Heb jij een dochter, nichtje, neefje, zoon of kleinkinderen die op zoek is/zijn naar een stage? Of misschien ben je zelf wel op zoek? Dan hebben we goed nieuws: Libelle is namelijk op zoek naar stagiair(e)s voor verschillende afdelingen.

Cross mediale branding-stagiair(e) op de marketingafdeling van Libelle & Margriet
Tijdens deze superleuke stage ondersteun je de merk- en communicatiemarketeer en crossmediale projectmanager van Libelle én Margriet. Werkzaamheden zijn onder andere het analyseren en evalueren van diverse acties, meewerken aan crossmediale brandingcampagnes, de zichtbaarheid van producten vergroten, het briefen van uitingen en het onderhouden van contacten met de redactie en interne en externe relaties. Je maakt op deze manier kennis met alle in’s en out’s van het marketingvak!

Advertentie

Meer informatie over de stage vind je hier >

Redactiestagiaire Lifestyle
Ben jij gek op beeld, vind je het leuk om creatief bezig te zijn en kun je uren pinnen op Pinterest? Dan is de stageplek op de lifestyleredactie iets voor jou. Werkzaamheden zijn onder andere het ondersteunen van de redactie bij het produceren van content voor print voor de lifestylepijlers wonen, tuinen en culi/food, assisteren bij fotoshoots, contacten onderhouden met pr-bureaus en bedrijven en schrijven van redactionele teksten bij beeldproducties.

Meer informatie over de stage vind je hier >

Redactiestage bij Libelle.nl
Weet jij als eerste de laatste nieuwtjes? En kruip je geregeld achter je toetsenbord om een goed verhaal te tikken? Dan schitter jij misschien binnenkort wel hier op de redactie. Je werkzaamheden variëren van het schrijven van artikelen, het (door)plaatsen van blogs en posts tot het pitchen van ideeën voor nieuwe content. Je maakt polls én je ontfermt je over de nieuwsbrief. Ook is er de mogelijkheid om te vloggen.

Meer informatie over de stage vind je hier >

Camjo-stagiair(e) voor Libelle TV
Ben jij verslaafd aan video’s en vind je het leuk om zelf te filmen én monteren? Wil je graag werkervaring opdoen bij het grootste vrouwenmediamerk van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden (research & scripts maken) van video’s en die video’s vervolgens draaien en monteren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om nieuwe ideeën te pitchen en te vloggen.

Meer informatie over de stage vind je hier >

Stagiair Project Redactie

Zie jij een droombaan in de lifestylejournalistiek & events wel zitten? Dan is dit de plek voor jou! Werkzaamheden zijn o.a. meewerken aan de door ons opgezette specials en events, je assisteert bij fotoshoots, houdt contact met PR bureau’s en schrijft redactionele teksten bij beeldproducties. Daarnaast assisteer en ondersteun je de producer bij Libelle Zomerweek & Libelle Nieuwscafé.

Meer informatie over de stage vind je hier >

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien