Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Déze 4 sterrenbeelden zijn het allerliefst

Je sterrenbeeld kan meer over je karakter vertellen dan je denkt. Ben jij bijvoorbeeld dat zorgzame type dat altijd alle ruzies loopt te sussen, niet houdt van roddelen en altijd bereid is een helpende hand te bieden?

Grote kans dat je een Weegschaal, Vissen, Stier of Waterman bent. Lees snel verder wat de sterren dan over jouw karakter te vertellen hebben.

Advertentie

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze lieve engelen zijn vredestichters en zijn nog liever zelf ongelukkig dan dat ze iemand om hen heen ongelukkig zien. Weegschalen weten altijd wel iets positief tegen iedereen te zeggen. Ze geloven in rechtvaardigheid, gelijkheid en harmonie. Zelfs als ze er zelf de dupe van zijn. Daarom mag je van geluk spreken als je zelf een Weegschaal bent of bevriend bent met een Weegschaal. Zij doen namelijk geen vlieg kwaad en proberen alle ruzies gelijk te sussen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben een hekel aan vechten, ruziën en roddelen. Vissen weten altijd het juiste te zeggen, vooral in gespannen en ongelukkige situaties. Vissen zijn zorgzaam, behulpzaam en niet-competitief. Ook zijn ze altijd bereid een helpende hand te bieden.

Stier (20 april – 21 mei)

Je zou het misschien niet denken, maar de Stier behoort ook tot de liefste sterrenbeelden. Dit komt doordat deze vrouwen geduldig, goedaardig en lief zijn. Doordat Stieren gevoelig zijn voor kritiek, zorgen ze ervoor dat ze ook anderen niet bekritiseren. Ze zijn warmhartig en genereus, waardoor ze zonder moeite die heerlijke pasta met je willen delen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman staat erom bekend vriendelijk en aardig te zijn. Ze hebben namelijk geen tijd om gemeen te zijn, nare opmerkingen te maken of te roddelen. Maar dit betekent niet dat je over ze heen kunt lopen. Grote kans dat als je gemeen doet tegen een Waterman, je voor een lange tijd wordt genegeerd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Thought Catalog. Beeld: iStock

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien