Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze 4 sterrenbeelden zijn de grootste verleiders

In het spel van de liefde kun je wel wat geluk gebruiken. En wat goede flirt-trucjes.

Maar daar zit meer achter. Wat het ene sterrenbeeld kan beter flirten en verleiden dan het andere sterrenbeeld.

Advertentie

Een goede eerste zin, een beetje handig een eerste stap durven zetten en actief aan de liefde blijven werken. Verleiden kan best ingewikkeld zijn. Maar niet voor deze vier sterrenbeelden:

  1. Boogschutter (22 november-21 december). Ja, de Boogschutter weet wel van wanten. Ze zijn geboren verleiders die ook veel waarde hechten aan hun vrijheid. Willen ze iets, dan krijgen ze het ook. En dat gaat nooit op een saaie manier, want de Boogschutter houdt wel van verrassingen en spontane acties.
  2. Ram (21 maart – 19 april). Ook Rammen kunnen er iets van. De lat ligt wel altijd erg hoog voor de Ram. Maar zijn ze gek op iemand dan gaan ze er ook voor. Ze zijn tactvol en brutaal en gaan recht op hun doel af.
  3. Leeuw (23 juli – 22 augustus). Leeuwen geven niet snel op en staan graag in de belangstelling. Ze gaan dus graag uit en onderzoeken met veel enthousiasme wat er rondloopt. Leeuwen pronken graag met hun partner en zoeken daarom alleen maar wat het beste bij hen past. En ja, als ze eenmaal beet hebben… Dan zijn ze ook echte maatjes. Niet alleen is sex belangrijk voor de Leeuw, maar ook de vriendschap in een relatie. Tijdens het verleiden komen ze daar al gauw achter: ze verspillen liever geen tijd aan mensen die er niet toe doen.
  4. Vissen (19 februari – 20 maart). Vissen kunnen goed de lichaamstaal van een ander ontcijferen. Ze weten hoe de ander zich voelt en dat komt wel van pas tijdens het flirten. Ook blaken ze van zelfvertrouwen.

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien