Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Deze 4 sterrenbeelden zijn de grootste verleiders

In het spel van de liefde kun je wel wat geluk gebruiken. En wat goede flirt-trucjes.

Maar daar zit meer achter. Wat het ene sterrenbeeld kan beter flirten en verleiden dan het andere sterrenbeeld.

Advertentie

Een goede eerste zin, een beetje handig een eerste stap durven zetten en actief aan de liefde blijven werken. Verleiden kan best ingewikkeld zijn. Maar niet voor deze vier sterrenbeelden:

  1. Boogschutter (22 november-21 december). Ja, de Boogschutter weet wel van wanten. Ze zijn geboren verleiders die ook veel waarde hechten aan hun vrijheid. Willen ze iets, dan krijgen ze het ook. En dat gaat nooit op een saaie manier, want de Boogschutter houdt wel van verrassingen en spontane acties.
  2. Ram (21 maart – 19 april). Ook Rammen kunnen er iets van. De lat ligt wel altijd erg hoog voor de Ram. Maar zijn ze gek op iemand dan gaan ze er ook voor. Ze zijn tactvol en brutaal en gaan recht op hun doel af.
  3. Leeuw (23 juli – 22 augustus). Leeuwen geven niet snel op en staan graag in de belangstelling. Ze gaan dus graag uit en onderzoeken met veel enthousiasme wat er rondloopt. Leeuwen pronken graag met hun partner en zoeken daarom alleen maar wat het beste bij hen past. En ja, als ze eenmaal beet hebben… Dan zijn ze ook echte maatjes. Niet alleen is sex belangrijk voor de Leeuw, maar ook de vriendschap in een relatie. Tijdens het verleiden komen ze daar al gauw achter: ze verspillen liever geen tijd aan mensen die er niet toe doen.
  4. Vissen (19 februari – 20 maart). Vissen kunnen goed de lichaamstaal van een ander ontcijferen. Ze weten hoe de ander zich voelt en dat komt wel van pas tijdens het flirten. Ook blaken ze van zelfvertrouwen.

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien