Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Déze 3 sterrenbeelden hebben dit jaar de meeste kans op een relatiebreuk

Het is geen leuk vooruitzicht misschien, maar je kunt er maar beter op voorbereid zijn. Want als het in de sterren staat geschreven…

Zo lopen de relaties van mensen met deze 3 sterrenbeelden dit jaar wellicht wel op de klippen.

Advertentie

  • Schorpioen
    Voor de schorpioen wordt 2018 op relatiegebied niet al te rooskleurig. Het is tijd om afscheid te nemen van mensen van wie je niet gelukkig wordt en dat kan pijnlijk worden. Vaker ben je zélf degene die je hart breekt dan dat iemand anders dat doet. Dat komt omdat je zelf wel voelt wat wel of niet juist is voor je. Soms is het raam dat opengaat als er een deur wordt gesloten nóg mooier. Vergeet dat niet.
  • Tweeling
    De Tweeling leert dit jaar vooral hoe het is om alleen te zijn en hoe je je eigen boontjes kunt doppen. Het kan lastig zijn als je relatie na lange tijd over is. Ook als je nog niet je ware liefde hebt ontmoet, maak je geen zorgen. Het is ook goed om eens te ontdekken wat je zelf allemaal kunt en wat je dromen zijn. En wie weet gebeurt het dit jaar allemaal niet – maar juist volgend jaar. Dit jaar staat helemaal in het teken van persoonlijke groei.
  • Weegschaal
    Ook geen fijn nieuws voor alle Weegschalen. Het wordt dit jaar allemaal een beetje chaos. En de Weegschaal houdt juist van harmonie. Maar die is op relatievlak wat ver te zoeken en dat is niet elke dag makkelijk. Maar het hoort helaas bij het leven. Probeer ruzies te lijmen – maar onthoud ook dat het soms beter is als iets voorbij is.

Een lekker dagje weg met een vriendin? Altijd een goed plan:

DAGJE WEG MET EEN VRIENDIN
DAGJE WEG MET EEN VRIENDIN
33,50 15,95
BOEK HIER JE DAGJE UIT

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien